суботу, 6 червня 2009 р.

Віра і світло та Весняний бал



Секретар Трускавецької міської ради Наталя Пономаренко повідомила, що 9 травня 2009 року за сприяння Трускавецької міської ради відбулася поїздка трускавецької спільноти “Віра і світло” на зустріч зі своїми друзями – подібними спільнотами Закарпатської та Львівської областей. Зустріч спільнот відбулася у селищі Буштино Хустського району під романтичною назвою “Весняний бал”. Спільна молитва, обрання Королеви балу, бальні танці – все було цікавим. Прикро було так швидко прощатися з друзями, які гостинно прийняли. Пора додому і - до зустрічі.

Спільнота “Віра і світло” на зворотньому шляху відвідали славетну Долину нарциcів. Щовесни, напочатку травня на площі в кілька гектарів розквітають тисячі нарцисів. Поталанило побачити на власні очі це надзвичайне явище. А цілюще повітря, самобутній та славетний край, знамениті краєвиди ніколи не забудуться.

Трускавецька міська рада щиро подякувала спонсору поїздки – туристичній фірмі Перлина-Тур. Адже завдяки їхнім старанням один з друзів міг сказати “Це був перший бал у моєму житті”.

За інформацією Трускавецької міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар